Tannane en Vitesse mogelijk van elkaar verlost: Turkse laagvlieger wil transfer

Tannane en Vitesse mogelijk van elkaar verlost: Turkse laagvlieger wil transfer

06-01-2022 18:44 Laatste update: 18:55
41

Oussama Tannane en Vitesse kunnen deze transferwindow van elkaar verlost worden. Het Turkse Göztepe heeft interesse in de 27-jarige linkspoot.

Tannane heeft zich dit seizoen onmogelijk gemaakt bij Vitesse. Volgens trainer Thomas Letsch kon de Marokkaans international niet omgaan met zijn reserverol, wat als een 'deken' boven de Vitesse-spelersgroep hing. Tannane is daardoor verbannen uit de A-selectie van de Arnhemmers. De creatieveling mag echter hopen op een transfer, meldt de Gelderlander.

Tannane staat namelijk op de radar bij Göztepe. Bronnen bevestigen de berichtgeving van de Gelderlander aan VoetbalPrimeur. Een wintertransfer lijkt een win-win-situatie: de aanvallende middenvelder kan weer op het hoogste niveau voetballen, terwijl Vitesse nog een transfersom krijgt. Het contract van Tannane loopt komende zomer af.

Göztepe komt uit op het hoogste niveau in Turkije. De club staat negentiende en moet dus aan de bak om degradatie te voorkomen. Het gat met de veilige zestiende positie bedraagt drie punten voor Göztepe.