Feyenoord komt met bevestiging: Bijlow door operatie niet meer in actie

Feyenoord komt met bevestiging: Bijlow door operatie niet meer in actie

16-03-2022 13:02 Laatste update: 14:07
95

Het seizoen van Justin Bijlow zit er definitief op. Dat bevestigt Feyenoord woensdag via de officiële kanalen. De doelman moet onder het mes.

Bijlow heeft vorige week, in het Conference League-duel met FK Partizan, een voetblessure opgelopen. Hij miste daardoor al de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Bijlow moet geopereerd worden en is tot het einde van het seizoen uitgeschakeld. De Israëlisische reservekeeper Ofir Marciano zal hem vervangen.

Wedden

Meer odds

Het is niet de eerste keer dat Bijlow de blessure oploopt. Hij heeft last van dezelfde voet die hem eind 2020 al parten speelde en uiteindelijk maanden aan de kant hield.

Volgens Voetbal International is Feyenoord 'met spoed' op zoek naar een extra doelman, die als back-up kan dienen voor Marciano. Arne Slot kan verder alleen beschikken over de twintigjarige keepers Thijs Jansen en Tein Troost.

Feyenoord speelt deze week nog twee belangrijke wedstrijden: thuis tegen FK Partizan (Conference League) en uit tegen Ajax (Eredivisie). Bijlow was bezig aan een sterk seizoen en keepte 34 officiële wedstrijden voor Feyenoord. Ook debuteerde hij in Oranje.

Eind maart staan de interlands van Oranje tegen Denemarken en Duitsland op het programma. Bijlow was al opgenomen in de voorselectie van bondscoach Louis van Gaal, maar haakt dus af.