'Gravenberch en Bayern München naderen akkoord, nog geen deal met Ajax'

'Gravenberch en Bayern München naderen akkoord, nog geen deal met Ajax'

01-04-2022 09:00 Laatste update: 09:51
40

De kans bestaat dat de situatie rond Ryan Gravenberch spoedig opgelost wordt. Bayern München en de speler van Ajax naderen een akkoord over een contract, meldt transferexpert Fabrizio Romano. Met Ajax ligt er nog geen deal.

Bij Ajax twijfelt niemand er nog aan dat Gravenberch in de zomer vertrekt uit Amsterdam. Bayern is de topkandidaat om hem over te nemen, maar daarvoor moeten er nog wel wat dingen gebeuren. Volgens Romano is 'priority signing' Gravenberch dicht bij een deal over een meerjarig contract met Bayern

Wat Ajax voor Gravenberch hoopt te ontvangen, is niet precies duidelijk. Romano meldde eerder dat Bayern een openingsbod van vijftien miljoen neer had gelegd in Amsterdam, plus tien miljoen euro aan bonussen. De Duitse topclub zou zijn gestegen naar zeventien miljoen euro, maar onduidelijk is hoe het er nu voor staat. Bayern wil Gravenberch zo snel mogelijk aantrekken.

Ajax krijgt niet de hoofdprijs die het voor Gravenberch in gedachten had, omdat zijn contract in de zomer van 2023 afloopt.