'Martínez in aanloop naar Man United-transfer niet welkom op training Ajax'

'Martínez in aanloop naar Man United-transfer niet welkom op training Ajax'

14-07-2022 12:14
202

Het vertrek van Lisandro Martínez bij Ajax is een kwestie van tijd. De Amsterdamse club heeft besloten de Argentijnse verdediger (24) donderdag aan de kant te houden.

Martínez heeft 'normaal gesproken' zijn laatste Ajax-training achter de rug, meldt De Telegraaf. Hij zou niet welkom zijn geweest op de velden van De Toekomst. Ajax wil geen onnodige risico's nemen in de aanloop naar het waarschijnlijke transferakkoord met United. Martínez werkte binnen een individueel programma af.

Ajax en Manchester United praten donderdag in Amsterdam verder over de transfer van Martínez, die voor maximaal 55 miljoen euro gaat overstappen. Op hoofdlijnen is er een akkoord, nu moeten alleen nog de puntjes op de i worden gezet. Martínez wil dolgraag naar Manchester, waar hij tot medio 2027 kan tekenen.

Als alles volgens schema blijft verlopen, stapt Martínez nog deze week op het vliegtuig naar Australië om aan te sluiten bij het trainingskamp van Manchester United. Hij moet na Tyrell Malacia, die voor vijftien miljoen euro overkwam van Feyenoord, de tweede aankoop van manager Erik ten Hag worden.