'Fantastische' Benítez wordt beschermd bij PSV: 'Heb al het vertrouwen in hem'

'Fantastische' Benítez wordt beschermd bij PSV: 'Heb al het vertrouwen in hem'

16 augustus - 23:15 Laatste update: 23:15
103

Luuk de Jong is het vertrouwen in Walter Benítez niet verloren na de wedstrijd tegen Rangers FC. De Argentijn ging gruwelijk in de fout op Ibrox, maar PSV wist een nederlaag alsnog te voorkomen.

Na het meeslepende gevecht tussen Rangers en PSV (2-2) verschijnt De Jong voor de camera van RTL. De aanvoerder van de Eindhovenaren is niet ontevreden met een gelijkspel. "Gezien de wedstrijd denk ik dat we gewoon blij kunnen zijn met het resultaat. Of ik het gevoel heb dat we het hier laten liggen? Ik denk dat de wedstrijd een beetje op en neer ging."

Vervolgens wordt De Jong gevraagd naar de blunder van Benítez. "Natuurlijk ziet Walter er daar niet goed uit, dat weet hij zelf ook. Hij heeft ons alleen ook al zo vaak gered, hij is een fantastische keeper en jongen. Hij gaat daarna gewoon weer door, ik heb al het vertrouwen in hem."

Tot slot ziet de spits van PSV een belangrijk punt van aandacht voor de return in Eindhoven. "We moeten dan tactisch goed staan. Op het begin konden ze vaak een man tussen de linies vinden. Als wij sterk zijn en aan de bal rustig blijven, dan kunnen we goed voetballen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie