Nagelsmann heeft goed nieuws voor Mazraoui: 'Hij was geweldig tegen Barcelona'

Nagelsmann heeft goed nieuws voor Mazraoui: 'Hij was geweldig tegen Barcelona'

16-09-2022 12:52 Laatste update: 13:05
15

Julian Nagelsmann, trainer van Bayern München, bevestigt dat Noussair Mazraoui start in de competitiewedstrijd tegen Augsburg. De Duitser spreekt van een 'uitstekende wedstrijd' van de rechtsback tegen FC Barcelona (2-0).

"Hij was geweldig. Hij was aanvallend goed, maar ook verdedigend stond hij z'n man. Hij heeft het heel goed gedaan en hij heeft nu nog meer vertrouwen in zichzelf. Zaterdag zal hij aan de aftrap verschijnen en kan hij opnieuw laten zien hoe goed hij is", zegt Nagelsmann.

Wedden

Meer odds

Volgens de Duitser is Gravenberch nog aan het wennen. "Het is waar dat hij nog niet zoveel heeft gespeeld, misschien zelfs te weinig voor een speler met zijn kwaliteiten, maar dat is omdat hij veel concurrentie heeft. Hij is nog aan het acclimatiseren. Gravenberch blijft zich ontwikkelen en gaat veel voor ons spelen."

De Duitse coach kan niet rekenen op Lucas Hernández, die geblesseerd uitviel tegen Barça. Dayot Upamecano is wel fit voor het duel. "Hij had pijn aan zijn knie, maar het is niets serieus. Donderdag kon hij niet trainen, maar vrijdag wel. Hij en Pavard zijn beide beschikbaar", aldus Nagelsmann.