Antony kan weer lachen na slechte start in nieuw jaar: 'Was echt in shock'

Antony kan weer lachen na slechte start in nieuw jaar: 'Was echt in shock'

08-01-2023 08:44
62

Antony voelt zich opgelucht na zijn doelpunt bij Manchester United vrijdagavond. De aanvaller kon nog geen absolute basisplaats afdwingen, maar in de wedstrijd tegen Everton bewees hij wel degelijk van waarde zijn.

"Ik was de laatste dagen echt in shock", vertelt Antony over een moeilijke tijd in het nieuwe jaar. "Ik kies ervoor om niet te praten over wat er is voorgevallen. Het was een persoonlijk probleem, maar ik ben blij dat god ervoor heeft gezorgd dat dit nu achter mij ligt." De Braziliaan begon vrijdag in de basiself tijdens het duel met Everton. Na vier minuten speeltijd was het raak voor de buitenspeler die overkwam van Ajax.

Uiteindelijk kan Antony mede door zijn doelpunt terugkijken op een mooie wedstrijd tegen Everton. "Allereerst heb ik een gevoel van blijdschap. Ik ben blij dat ik weer kan scoren en vooral in ons eigen stadion. Ik heb een aantal duidelijke doelen gezet voor dit seizoen en als ik daarnaar kijk dan is het goed dat ik een doelpunt maak. Alleen de belangrijkste dingen zijn de doelen die Manchester United heeft gesteld."

In de competitie is er nog geen vaste basisplaats weggelegd voor Antony. De Braziliaan speelt wel regelmatig, maar moet af en toe zijn plaats afstaan aan de Argentijnse jongeling Alejandro Garnacho.