Spurs-manager gaat in op gebrek aan speeltijd Danjuma: 'Hij verdient het'

Spurs-manager gaat in op gebrek aan speeltijd Danjuma: 'Hij verdient het'

06-04-2023 20:32
17

Tottenham Hotspur-manager Cristian Stellini is donderdag ingegaan op het gebrek aan speeltijd voor Arnaut Danjuma. De Nederlander maakte afgelopen winter de overstap naar de Engelse club, maar komt sindsdien nauwelijks in actie.

Danjuma zag afgelopen maandag vanaf de bank hoe Spurs in de absolute slotfase een voorsprong weggaf tegen Everton. De vleugelaanvaller maakte dit seizoen pas één keer zijn opwachting in een Premier League-duel en mocht 27 minuten opdraven in de FA Cup. Daarin scoorde hij wel, tijdens zijn debuut tegen Preston North End. 

Stellini, die het tijdelijk heeft overgenomen van de ontslagen Antonio Conte, gunt de Oranje-international het beste. "Danjuma verdient het om vaker te spelen, maar we hebben drie heel goede aanvallers en het is niet makkelijk om hen te wisselen, omdat je dan scorend vermogen inlevert. Je moet het juiste moment vinden", aldus de Italiaanse oefenmeester, geciteerd door Football London

Wellicht komt Danjuma komende zaterdag in actie. Dan neemt Spurs het in eigen huis op tegen Brighton Hove & Albion, dat twee punten minder heeft maar wel twee wedstrijden minder speelde.