Streuer lijkt grote wens FC Twente in te willigen: Die kans is best groot

Streuer lijkt grote wens FC Twente in te willigen: "Die kans is best groot"

05-05-2023 11:30
15

De kans is groot dat Jan Streuer langer bij FC Twente blijft. Dat vertelt de technisch directeur aan #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur. Streuer maakt plaats voor Arnold Bruggink, maar is gevraagd om zijn werk tot 1 september door te trekken.

Het inwerken van Bruggink verloopt 'uitstekend', vertelt Streuer. "We werken uitstekend samen en voor hem is deze situatie ideaal, omdat hij nog niet zoveel ervaring heeft. Het is een voetbaljongen, dus dat gaat echt goedkomen. Daar twijfel ik niet aan."

Bruggink zal de lijn-Streuer doortrekken in de Grolsch Veste. "Er is een beleidsplan, waarin staat dat we elk seizoen bij de eerste vijf of zes clubs willen eindigen. Daar zal niet veel in veranderen. Bruggink zal niet in één keer roepen dat we ieder jaar Champions League moeten spelen."

De wens van Twente om langer te blijven lijkt ingewilligd te worden door Streuer. "De kans is best groot", bevestigt hij in de nieuwe aflevering van #DoneDeal. "Ik zou op dit moment niet weten wat ik graag anders zou willen doen. Maar", houdt hij nog een slag om de arm, "ik ga mezelf ook niet blokkeren, want dan kan ik sowieso niks anders doen."

Bruggink wil 'zelf ook niets liever' dan de samenwerking met Streuer verlengen. "Het is heel prettig werken met hem", aldus de huidige technisch directeur.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!