'PSV wil naast Van den Boomen ook Spierings binnenhalen als vervanger Sangaré'

'PSV wil naast Van den Boomen ook Spierings binnenhalen als vervanger Sangaré'

04-05-2023 21:15 Laatste update: 21:18
138

Naast Branco van den Boomen staat ook zijn maatje op het middenveld van Toulouse, Stijn Spierings, in de belangstelling van PSV. Dat meldt Voetbal International. De beide middenvelders maken dit seizoen indruk en pakten onlangs de Franse beker met hun club.

PSV ziet in Spierings de ideale kandidaat om Ibrahim Sangaré te vervangen. De Ivoriaanse middenvelder staat op de radar van verschillende clubs en er bestaat een flinke kans dat hij deze zomer vertrekt. Ook de Mexicaan Érick Gutiérrez liet al weten dat hij weg wil uit Eindhoven. Spierings heeft een aflopend contract bij Toulouse, waardoor PSV transfervrij zou kunnen toehappen. De middenvelder gaf zelf eerder aan alleen naar Nederland terug te willen keren voor een topclub.

Er is wel veel concurrentie voor de Eindhovenaren, vertelde de zaakwaarnemer van Spierings, Ali Dursun. "Er is veel aan de hand rond Stijn. Voor hem hebben zich clubs uit Spanje, Italië, Turkije, Nederland en Engeland gemeld. Het gaat om grote clubs. Met alle respect, maar Stijn is op een leeftijd en op een punt in zijn loopbaan dat hij een echt grote stap kan en moet maken."