PSV besluit trainingskamp met oefenzege op Bundesliga-club Augsburg

PSV besluit trainingskamp met oefenzege op Bundesliga-club Augsburg

22-07-2023 18:25 Laatste update: 21:22
130

PSV heeft het trainingskamp in Oostenrijk afgesloten met een zege op FC Augsburg. Na twee keer 75 minuten trok de ploeg van Peter Bosz met 2-1 aan het langste eind.  

De Eindhovenaren traden in het eerste gedeelte onder meer aan met Noa Lang, die zijn officieuze debuut maakte. Ook Isaac Babadi kreeg een kans in de basis als vervanger van de vertrokken Xavi Simons. Hij wist zich op het middenveld gesteund door Ibrahim Sangaré en Joey Veerman. Luuk de Jong droeg de aanvoerdersband.

PSV kwam al na een kwartier op achterstand tegen de Bundesliga-club. Dion Beljo opende de score. De Nederlandse topclub liet zich niet uit het veld slaan en kwam snel langszij via De Jong, die scoorde op aangeven van Veerman. Die 1-1 stand stond ook nog op het scorebord na 75 minuten, toen alle spelers werden vervangen. In het tweede bedrijf kwam PSV op 2-1 via Julian Kwaaitaal.

Walter Benítez wist zich ook nog te onderscheiden. Hij stopte een door hem zelf veroorzaakte strafschop. De Argentijn keepte in het tweede gedeelte, Joël Drommel begon het oefenduel.