Van vertrouwen overlopend PSV treft Sturm Graz in CL: 50x je inzet voor PSV-winst!

Van vertrouwen overlopend PSV treft Sturm Graz in CL: 50x je inzet voor PSV-winst!

08-08-2023 10:00 Laatste update: 11:10
3

ADVERTORIAL – PSV begint dinsdag voor het derde jaar op rij aan de kwalificatie voor de voorrondes van de Champions League. Sturm Graz is de tegenstander die de Eindhovenaren in eigen huis willen verslaan om zo een goede uitgangspositie te verwerven richting de return. Unibet heeft een heerlijke welkomstactie voor je in petto: 50x je inzet wanneer PSV wint!

Wat zeker is, is dat de stemming momenteel opperbest is bij PSV. De Eindhovenaren wonnen vrijdag de traditionele seizoensopener om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord, door een doelpunt van Noa Lang. Dat betekent dat PSV met een goed gevoel richting Sturm Graz toewerkt.

Ga naar Unibet.nl en maak een account aan voor jezelf. Nadat je geverifieerd bent, stort je een bedrag van €5 op je account en ga je naar het duel van PSV en Sturm Graz. Selecteer 'Team wint: PSV' en de boost verschijnt vanzelf op je betslip onderin je scherm. Je moet voor deze specifieke bet kiezen, aangezien de boost anders niet verschijnt. Belangrijk: vergeet de boost niet aan te vinken voordat je de weddenschap speelt.

De maximale inleg voor de actie is €1, maar je kunt er wel vijftig euro mee terugverdienen! Minder inzetten bij deze actie kan ook. De boost is enkel geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Lukt het PSV om in het eigen Philips Stadion te winnen van Sturm Graz? Dan krijg je €50 met de inzet van een schamele €1! Zien we een andere uitkomst? Dan verlies je ook maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.