Geertruida laat van zich horen na afgeketste deal: 'We kunnen buigen...'

Geertruida laat van zich horen na afgeketste deal: 'We kunnen buigen...'

09-08-2023 17:27
291

Lutsharel Geertruida heeft van zich laten horen na het afketsen van zijn transfer naar RB Leipzig. De verdediger van Feyenoord verwijst daarnaar in een korte boodschap op Instagram.

'We kunnen buigen, maar niet breken', schrijft Geertruida. Eerder op de dag werd duidelijk dat Leipzig niet wil voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord, waarna de Duitsers de stekker uit de onderhandelingen trokken en zijn doorgeschakeld. Het Algemeen Dagblad weet dat de kans nihil is dat Die Roten Bullen later deze zomer een nieuwe poging wagen. Volgens BILD wilde het 'hebzuchtige' Feyenoord 36 miljoen euro ontvangen.

Het AD spreekt van een klap. 'Of een andere club in het gat duikt en zich meldt bij Dennis te Kloese voor Geertruida is onduidelijk, zeker ook omdat de speler zijn zinnen volledig had gezet op een overgang naar de Bundesliga en Leipzig. Een overgang die nu dus onverwachts is afgeketst.' De Rotterdammers staan met Bart Nieuwkoop al op het punt om een nieuwe rechtsback aan te trekken, maar de Braziliaanse mandekker Nino neemt in de wachtkamer plaats.