Feyenoord, Ajax en PSV staan in eigen huis voor start van Eredivisie

Feyenoord, Ajax en PSV staan in eigen huis voor start van Eredivisie

12-08-2023 09:00 Laatste update: 09:45

ADVERTORIAL - Feyenoord, Ajax en PSV staan dit weekend voor de eerste speelronde in de Eredivisie. Bij bookmaker JACKS.NL staat een fraaie actie klaar wanneer de traditionele top drie hun wedstrijden wint, voor zowel bestaande als nieuwe spelers!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ben je een nieuwe speler? Meld je aan voor een nieuw account bij JACKS.NL. Na de activatie stort je €20 voor een x50 boost, bij een storting van €100 ontvang je de x100 boost. Ga via deze link naar de specials van de bookmaker en zet in op 'Alle teams winnen hun wedstrijd'.

Wint PSV van Utrecht, verslaat Feyenoord Fortuna Sittard in De Kuip en zegeviert Ajax tegen Heracles Almelo? Dan pak je tot 100x je inleg! De maximale inzet bedraagt €1 euro en de actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers van 24 jaar. Vergeet niet het vinkje aan te kruisen nadat je op de weddenschap klikt.

Deze actie van JACKS.NL is een bijzondere: zowel nieuwe als bestaande spelers profiteren van overwinningen van de top drie. Weten Feyenoord, Ajax en PSV de eerste speelronde winnend af te sluiten? Dan pak je als bestaande speler een boosted odd van 2.00, waar deze normaal op 1.82 ligt.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.