Feyenoord staat opnieuw in kolkende Kuip: 50x je inleg bij zege op Fortuna!

Feyenoord staat opnieuw in kolkende Kuip: 50x je inleg bij zege op Fortuna!

13-08-2023 13:00 Laatste update: 13:54

ADVERTORIAL - Feyenoord kan zondag de rug rechten na het verliezen van de Johan Cruijff Schaal en staat tegenover Fortuna Sittard in de eerste wedstrijd van de Eredivisie. Bookmaker Unibet pakt uit voor de landskampioen: pak 50x je inleg bij een overwinning van Feyenoord!

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet en registreer je voor een nieuw account. Stort een bedrag van €5 en ga vervolgens naar de wedstrijd 'Feyenoord - Fortuna Sittard'. Zet in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord' en de boost verschijnt op je beeldscherm. Vergeet niet de boost aan te vinken voordat je de weddenschap plaatst!

De actie is geldig voor alle spelers vanaf 24 jaar en de maximale inzet bedraagt €1. Met een overwinning van Feyenoord pak je maximaal 50 euro! Speelt Feyenoord gelijk of wordt er verloren? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.