PSV met 21-koppige selectie naar Oostenrijk: nieuwkomer Tillman ontbreekt nog

PSV met 21-koppige selectie naar Oostenrijk: nieuwkomer Tillman ontbreekt nog

14-08-2023 11:55 Laatste update: 11:57
65

PSV is maandag met 21 spelers afgereisd naar Oostenrijk. Daar speelt de ploeg van trainer Peter Bosz dinsdagavond de return tegen Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League

Er zijn geen grote verrassingen in de selectie van PSV, dat tegen Graz een ruime 4-1 voorsprong verdedigt. Niewkomer Malik Tillman ontbreekt. Dat heeft te maken met het feit dat de van Bayern München gehuurde middenvelder wegens UEFA-reglementen niet meer tijdig kon worden ingeschreven. Mogelijk komt hij wel maandagavond in actie bij Jong PSV, dat een wedstrijd speelt tegen Telstar. 

Als PSV er dinsdagavond in Graz in slaagt om over twee duels aan het langste eind te trekken, iets wat op basis van vorige week in Eindhoven haast niet meer fout lijkt te kunnen gaan, dan wacht in de play-offs van de Champions League de winnaar van het tweeluik tussen Rangers FC en het Zwiterse Servette FC. De Schotse topclub won hun eerste wedstrijd met 2-1. Dat deed Rangers met onder anderen Sam Lammers, Danilo en Cyriel Dessers in de basisopstelling.