'Grote vis voor Mourinho, man van 113 miljoen euro op weg naar Rome'

'Grote vis voor Mourinho, man van 113 miljoen euro op weg naar Rome'

26-08-2023 10:13 Laatste update: 10:41
25

Romelu Lukaku kan deze zomer toch nog verlost worden van zijn penibele situatie bij Internazionale. De Belgische spits staat op de voorpagina’s van de Italiaanse kranten, omdat AS Roma bezig zou zijn met een mogelijke transfer. Lukaku kan zo herenigd worden met trainer José Mourinho.

Inmiddels is de eigenaar van AS Roma bij Chelsea aangekomen om de deal rond te maken. Lukaku zou voor minimaal één jaar gehuurd moeten worden. De Belg moet de vervanger worden van de geblesseerde Engelsman Tammy Abraham. De centrumspits liep onlangs een zware knieblessure op. Serdar Azmoun van Bayer Leverkusen wordt binnenkort gepresenteerd als de concurrent van Lukaku.

Lukaku is al de hele zomer in de weer voor een transfer. De spits stond in de belangstelling van Juventus, maar die deal klapte mede door de ontevredenheid van de supporters. Ook een terugkeer bij Internazionale hoorde lange tijd tot de mogelijkheden. De clubs kwamen er alleen niet uit, waardoor Lukaku nog altijd bij Chelsea zit. De Belg zou ook een aanbod uit Saudi-Arabië afgeslagen hebben.