Lukaku krijgt zoveelste trap na: 'Niemand denkt hier aan hem, is verleden tijd'

Lukaku krijgt zoveelste trap na: 'Niemand denkt hier aan hem, is verleden tijd'

19-10-2023 10:08
15

De CEO van Internazionale, Giuseppe Marotta, heeft niet voor de eerste keer uitgehaald naar Romelu Lukaku. De spits die door alles en iedereen wordt gehaat bij de club, is volgens de bestuurder lucht voor iedereen binnen Inter.

"Lukaku is een vertegenwoordiger van ons verleden", vertelt Marotta in gesprek met La Gazzetta dello Sport."Hij is enkel nog onderdeel van ons verleden. Niemand denkt hier meer aan hem ook. Er is geen persoon binnen deze club die nog denkt of spreekt over Lukaku." De spits was afgelopen zomer bezig met een permanente overstap naar Inter, maar ondertussen sprak hij ook met andere clubs die I Nerazzurri als rivaal ziet.

De fanclub van Inter is al bezig met wraakacties wanneer Lukaku, nu spits van AS Roma, op bezoek komt in het Stadio Giuseppe Meazza. Binnen het bestuur van de Italianen is er ietsjes meer begrip voor de houding van de Belg afgelopen zomer. "Zijn gedrag is ook onderdeel van de voetballerij. Het is niet de eerste keer dat dit voorkomt en ook zeker niet bij onze club."