'Slory Jr. lijkt vader niet achterna te gaan en kan op zoek naar nieuwe club'

'Slory Jr. lijkt vader niet achterna te gaan en kan op zoek naar nieuwe club'

17 november - 12:25 Laatste update: 12:54
45

De toekomst van Jaden Slory (18) bij Feyenoord is nog onzeker. De Rotterdammers gaan wel in gesprek met de aanvaller, maar een contractverlenging lijkt niet in het verschiet te liggen. Op dit moment ligt Slory tot 2024 vast. 

Volgens 1908.nl gaat er binnenkort een gesprek plaatsvinden tussen de zaakwaarnemer van Slory, Wessel Weenenberg, en algemeen directeur Dennis te Kloese. Een contractverlenging lijkt er volgens de site niet in te zitten, waardoor een vertrek van Slory voor de hand ligt. 'Tientallen' clubs zouden zich volgens het medium al gemeld hebben met interesse in de jonge aanvaller van Feyenoord. 

Slory speelde tot nu toe 63 duels in de jeugd van Feyenoord, waarin hij 25 keer scoorde en tien assists gaf. Tot minuten in het eerste kwam het nog niet. Leeftijdsgenoten Leo Sauer, Antoni Milambo en Gjivai Zechiël maakten die minuten al wel en haken regelmatig aan bij Feyenoord 1. Als een contractverlenging inderdaad uitblijft, is Slory vanaf 1 januari vrij om zaken te doen met andere partijen. 

Jaden is de zoon van Andwélé Slory, die tussen 2007 en 2010 voor Feyenoord speelde.