Atlético Madrid waarschuwt Feyenoord: beauty Griezmann, rentree Memphis

25-11-2023 23:14
17

Atlético Madrid heeft drie dagen voor de Champions League-clash tegen Feyenoord een minimale overwinning geboekt in La Liga: 1-0. Antoine Griezmann scoorde zeer fraai en Memphis Depay maakte zijn langverwachte rentree.

Memphis kwam na twee maanden afwezigheid weer eens binnen de lijnen bij Atlético. In de slotfase van de thuiswedstrijd tegen Real Mallorca mocht de 29-jarige aanvaller invallen. Op dat moment was de eindstand al bereikt. Griezmann kopte in de 64ste minuut de enige en dus winnende treffer binnen. Dat deed hij op bijzonder fraaie wijze.

In de komende dagen reist Atlético Madrid af naar Nederland, waar de tweede Champions League-ontmoeting met Feyenoord op het programma staat. In De Kuip wordt dinsdag om 21.00 uur afgetrapt. De kans is groot dat Memphis ook dan minuten gaat maken, al zal het waarschijnlijk niet vanaf de aftrap zijn. Door blessures miste hij alle interlands van het Nederlands elftal van dit jaar.