Zaakwaarnemer van toptalent verwijt Ajax: 'Iets misgegaan in begeleiding'

Zaakwaarnemer van toptalent verwijt Ajax: 'Iets misgegaan in begeleiding'

18-12-2023 12:48
36

Gabriël Misehouy en zijn entourage hebben nog nooit met een buitenlandse club om de tafel gezeten, zo verzekert Guido Albers, zaakwaarnemer van de talentvolle Ajacied. Misehouy wordt genoemd bij Manchester City, maar gesproken met The Citizens is er nooit.

Hoewel er niet gesproken is met andere clubs, heerst er wel ontevredenheid bij Albers over hoe er wordt omgegaan met het jeugdproduct. Tegenover FC Afkicken geeft de belangenbehartiger aan dat hij betreurt hoe de ontwikkeling van zijn cliënt verloopt. "Als je op je zestiende meetraint met het eerste en op je achttiende nog steeds niet bij het eerste zit, dan is er iets misgegaan in de begeleiding. Dat verwijt ik Ajax."

Ondanks dat Misehouy nog geen vaste plaats heeft in de eerste selectie van de Amsterdammers, leeft bij hem niet het idee dat hij beter naar een andere club kan gaan. De middenvelder focust zich nog steeds op slagen bij Ajax, zo stelt Albers. "Mijn enige doel met Gabriël is Ajax 1 halen. Ik heb nog nooit met een andere club gesproken."