'AZ moet vrezen: Fulham is serieus, ook Chelsea-scouts al in Alkmaar'

'AZ moet vrezen: Fulham is serieus, ook Chelsea-scouts al in Alkmaar'

27-12-2023 10:24
146

Vangelis Pavlidis staat hoog op het verlanglijstje van Fulham. De Griekse topscorer van AZ werd tijdens de Eredivisie-topper tegen PSV (0-4) uitvoerig bekeken door scouts van The Cottagers, melden Griekse media zoals Sport24.

Pavlidis kan terugkijken op een ijzersterke eerste seizoenshelft. Met achttien treffers in zestien competitieduels voert hij samen met Santiago Gimenez de topscorerslijst in de Eredivisie aan. Volgens Sport24 bracht AC Milan afgelopen zomer al een bod van vijftien miljoen euro uit, maar inmiddels lijkt de 25-jarige spits AZ beduidend meer op te leveren.

Wedden

Meer odds

Alkmaar werd tien dagen geleden 'overspoeld' door scouts uit heel Europa. Zo waren ook vertegenwoordigers van Chelsea aanwezig. Of de Premier League-topclub concreet achter Pavlidis aanzit is niet helemaal duidelijk, maar stadgenoot Fulham is in ieder geval wel serieus geïnteresseerd. Fulham houdt rekening met een vertrek van Raúl Jiménez, maar wil sowieso al een nieuwe spits aantrekken.

Pavlidis heeft nog maar een contract tot medio 2025 bij AZ en hij is niet van plan om nog te verlengen. De Alkmaarders moeten hem daardoor deze winter of uiterlijk aan het einde van het seizoen verkopen. Door de vele interesse hanteert technisch directeur Max Huiberts wel een duidelijke vraagprijs: de spits moet minimaal 25 miljoen euro opleveren.