Buitenspel: Ajax-captain Bergwijn begint 2024 met prachtig nieuws

Buitenspel: Ajax-captain Bergwijn begint 2024 met prachtig nieuws

1 januari - 14:05 Laatste update: 14:51
76

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Bergwijn en Sem Smit verwachten kindje in 2024
Steven Bergwijn en zijn vriendin Sem Smit verwachten in 2024 hun tweede kindje. De twee hebben al een zoontje genaamd Ayden, maar binnenkort komt hier dus een broertje of zusje bij. Via Instagram maakt de vriendin van de Ajax-captain het nieuws over haar zwangerschap bekend. ‘Wij hebben een klein geheimpje bewaard’, deelt Smit in de aankondiging op social media.

Bergwijn heeft ook al een zoontje, Saint Stevie Isai, uit een vorige relatie. Of het kind in Nederland of in een ander land wordt geboren is nog onbekend. De aanvoerder van Ajax zou in de belangstelling staan van clubs uit onder andere Saudi-Arabië. De komst van een tweede kindje zou wel een trigger kunnen zijn voor Bergwijn, om toch voor een langer verblijf in Amsterdam te kiezen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sem Smit (@semmyy95)