Twente staat te trappelen om Eredivisie te vervolgen: 'Wordt een fifty-fifty duel'

Twente staat te trappelen om Eredivisie te vervolgen: 'Wordt een fifty-fifty duel'

12 januari - 14:03 Laatste update: 14:03
37

Joseph Oosting staat te trappelen om de Eredivisie te hervatten. Zaterdag wacht gelijk een flinke beproeving voor de Tukkers: een confrontatie met nummer vier AZ. 

"We hebben door wat kleine klachten nog een paar vraagtekens in de selectie en moeten kijken hoe dat gaat bij de training van vrijdagmiddag", vertelt de trainer van FC Twente in gesprek met FC Twente TV. Oosting heeft zin in de hervatting van de Eredivisie. "Ik ben benieuwd hoe we erop staan bij de hervatting van de competitie. In een kort tijdsbestek van twee weken hebben we ons klaar gemaakt. In die periode hebben we fysiek en hard kunnen trainen gedurende het trainingskamp."

De Tukkers zijn in ieder geval klaar voor de confrontatie met AZ, de nummer vier van de Eredivisie. "Ik hoop dat het morgen gaat kolken in de Grolsch Veste. AZ is een directe concurrent van ons. Een ploeg met wapens en zowel aanvallend als verdedigend met een goede spelopvatting. Ze hebben ook veel variatie in hun spel. AZ zit goed in elkaar. Het wordt echt een fifty-fifty duel", besluit Oosting.