'Frustratie' bij Feyenoord: 'Ik zei het al tegen Wellenreuther: het was sloom'

'Frustratie' bij Feyenoord: 'Ik zei het al tegen Wellenreuther: het was sloom'

28 januari - 16:45
147

Feyenoord-keeper Justin Bijlow kan geen genoegen nemen met een gelijkspel tegen FC Twente. In De Kuip kwam de landskampioen niet verder dan een doelpuntloze remise tegen de Tukkers en daar baalt Bijlow van.

Bijlow kreeg tegen Twente weinig te doen, maar zag de bal er aan de andere kant ook niet in vliegen. Als hij na afloop voor de camera van ESPN verschijnt, wordt de goalie ermee geconfronteerd dat hij toch wat vlekken op zijn keepersshirt heeft zitten. "Dat is van de warming-up", zegt Bijlow met een knipoog. "Ik heb niet veel ballen gehad. Maar ik denk dat we zelf ook weinig gecreëerd hebben: wel een paar mogelijkheden, maar niet veel grote kansen."

"Dan krijgen we een penalty... Santi (Gimenez, red.) schiet hem er normaal in, maar nu helaas niet", vervolgt de Oranje-international. "Dan gaat Twente naar achteren, zeker in de tweede helft. Het is moeilijk om daar doorheen te komen. Dat is frustrerend. Dit voelen vooral als twee verliespunten. Je had een groter gat kunnen slaan, maar dat hebben we helaas niet gedaan."

"Buiten die penalty hebben we geen grote kansen gehad. Ik vond dat we afgelopen woensdag (tegen PSV, red.) meer tempo in het spel hadden. Ik zei het ook tegen Timon (Wellenreuther, red.): het was wat sloom. Dat is gewoon frustrerend. Nee, ik denk niet dat de echte energie er was", besluit Bijlow.