Waarom Mané bloed ruikt met Senegal tegen gastland Ivoorkust op de Afrika Cup

Waarom Mané bloed ruikt met Senegal tegen gastland Ivoorkust op de Afrika Cup

29 januari - 15:00

ADVERTORIAL - De achtste finales van de Afrika Cup zijn in volle gang en vanavond staat er een mooie affiche op het programma. Regerend kampioen van Afrika Senegal neemt het op tegen gastland Ivoorkust. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Sadio Mané.

In Saudi-Arabië afbouwende Mané nog altijd belangrijk voor Senegal

Met Senegal tegen Ivoorkust staat er een wedstrijd op het programma tussen twee Afrikaanse landen van formaat. De Senegalezen zijn ongeslagen de groepsfase doorgekomen terwijl het voor Ivoorkust een stuk moeizamer ging. Het gastland won de eerste wedstrijd nog met klinkende cijfers van Guinea-Bissau (2-0) maar ging daarna de boot in tegen zowel Nigeria (0-1) als Equatoriaal-Guinea (4-0).

Ivoorkust werkt dan ook niet met al te veel vertrouwen toe naar het duel met Senegal, het land dat de Afrika Cup in 2022 nog wist te winnen. Dat kwam destijds mede door een uitblinkende Mané, die bijvoorbeeld de beslissende strafschop wist binnen te schieten in de finale tegen Egypte. Ook tijdens deze editie van de Afrika Cup heeft Mané één keer het net weten te vinden.

Mané bouwt momenteel dan wel enigszins af in Saudi-Arabië, maar van hem is bekend dat hij erg veel om zijn land geeft. Zo draagt hij op financieel gebied zijn steentje bij in Senegal en heeft hij een primaire positie in het Senegalese voetbalelftal. De drang om te presteren met Senegal zal voor Mané ook om nog een andere reden des te groter zijn. De aanvaller miste het afgelopen WK wegens een blessure en hoopt zijn land nu wel te kunnen helpen, net als twee jaar geleden.

De odd

Unibet speelt in op de prestaties van Mané in de Afrika Cup. De bookmaker heeft een verhoogde odd van 5.75 voor wanneer Mané tot scoren komt in combinatie met een overwinning van Senegal. Let er daarbij wel op dat die overwinning binnen de reguliere speeltijd behaald moet worden.

Klik hier om de verhoogde odd van Mané en Senegal te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.