Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot heeft Stengs terug en kiest rechtsbuiten

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot heeft Stengs terug en kiest rechtsbuiten

4 februari - 08:45 Laatste update: 08:45
71

Bij Feyenoord is de kans zeer aanwezig dat Yankuba Minteh terugkeert in de basis. De Gambiaan is sinds eind januari terug van de Afrika Cup en lijkt weer fit genoeg om te starten. Ook Calvin Stengs lijkt terug te keren in de basiself.

Coach Arne Slot gaf op zijn persconferentie al aan dat Stengs weer volledig mee kon doen met de groepstraining. De aanvallende middenvelder is normaal vaste keuze bij Feyenoord, maar hij ontbrak de laatste weken vanwege een blessure. Zondag moet hij de Rotterdammers dus gaan helpen, tegen zijn oude ploeg AZ. Ook Slot is als oud-coach een bekende van de Alkmaarders.

Verder lijkt het er dus op dat Minteh de Rotterdamse flank van een nieuwe impuls moet voorzien. De aanvaller was afgelopen maand met zijn thuisland Gambia op de Afrika Cup actief, maar is inmiddels weer fit terug bij de selectie. De Rotterdammers begonnen in de afgelopen duels regelmatig met Bart Nieuwkoop als gelegenheidsaanvaller. Igor Paixao zal zoals de laatste weken vanaf linksbuiten gaan spelen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Timber, Wieffer, Stengs; Paixao, Gimenez, Minteh.