'Slecht nieuws voor Becker: Champions League-duel met PSG in gevaar'

'Slecht nieuws voor Becker: Champions League-duel met PSG in gevaar'

5 februari - 18:54 Laatste update: 18:54
2

Sheraldo Becker is afgelopen zaterdag tijdens het duel met Girona (0-0) geblesseerd geraakt. De winteraanwinst van Real Sociedad moet mogelijk het Champions League-duel met Paris Saint-Germain aan zich voorbij laten gaan.

De Surinaamse aanvaller beleefde een droomdebuut bij Sociedad met een doelpunt tegen Celta de Vigo. Nu moet Becker ervoor vrezen dat hij over negen dagen de eerste ontmoeting met PSG zal missen. Volgens de club heeft hij last van een hamstringblessure. De 28-jarige Becker was goed op dreef in de Champions League dit seizoen. Bij zijn oude club Union Berlin was hij goed voor twee doelpunten en één assist in vijf optredens.

Sociedad kampt sowieso met een flink aantal blessures. Aihen Muñoz, Kieran Tierney, Artis Elustondo, Mikel Merino, Robin Le Normand, Arsen Zakharyan en Urko González de Zarata zijn al langer uit de roulatie. Álvaro Odriozola, die juist net terug was gekeerd van een blessure, viel al na twee minuten uit tegen Girona. De rechtsback ligt weken uit de roulatie en ook hij mist het duel in Parijs.