Buitenspel: Ten Hag heet Van Persie weer welkom bij Manchester United

Buitenspel: Ten Hag heet Van Persie weer welkom bij Manchester United

7 februari - 10:30 Laatste update: 13:48
32

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Van Persie keert voor even terug in Manchester
Robin van Persie meldde zich deze week opnieuw bij Erik ten Hag in Manchester, voor een kortlopende stage. Het is niet de eerste keer dat Ten Hag de Rotterdammer een kijkje in de keuken laat nemen. Volgens The Athletic is Van Persie nog tot en met donderdag in Manchester om daar te leren van Ten Hag bij United.
 
Zondag was RVP al aanwezig op Old Trafford voor de wedstrijd tegen West Ham United (3-0). Maandagavond werden de twee Nederlanders wederom met elkaar gespot, na een gezamenlijk diner. Van Persie is tegenwoordig trainer van Feyenoord Onder 18 en hard bezig met stappen maken in het trainersvak. Een korte stage bij een club in het buitenland is een van de eisen voor het behalen van de UEFA PRO Licentie. Dat Van Persie daarvoor bij Manchester United uitkomt is natuurlijk niet gek. De oud-spits speelde in totaal drie seizoenen voor The Red Devils en schoot de club in 2013 eigenhandig naar de laatste landstitel van de club.