Interview Pasveer werpt vruchten af bij Ajax: 'Het was vaak Remko en ik in de gym'

Interview Pasveer werpt vruchten af bij Ajax: 'Het was vaak Remko en ik in de gym'

9 februari - 17:37
53

Er vindt momenteel een positieve kentering bij Ajax plaats, stelt doelman Diant Ramaj. Het interview van Remko Pasveer begin januari heeft de kleedkamer bereikt en sindsdien staan er vaker spelers in de gym.

"Twee jaar geleden was het ook na de training altijd druk in de gym", zei Pasveer vorige maand. "Nu is het na de training rustiger in de gym. Iedereen wilde na de training ook graag iets extra’s doen met de bal. Er was liefde voor de bal. Dat mis ik nu wel eens. Ik merk nu dat men sneller naar binnen of naar huis gaat. Bij de huidige generatie spelers zie ik minder toewijding, en dat baart me zorgen."

Ramaj vertelt in gesprek met Ajax Life dat hij het interview niet gelezen heeft, maar de zorgen van Pasveer wel begrepen heeft. "Remko is een ervaren speler, hij kan zeggen wat hij denkt, lijkt me", laat hij optekenen. "Het was vaak Remko en ik in de gym. Maar dat is nu aan het veranderen. Een halfuur voordat de training begint is iedereen al in de gym bezig. Er is wat dat betreft meer discipline in de groep. Dat is goed om te zien."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!