Driessen: 'Als je Gimenez nu ziet, zou ik er nog geen vijf miljoen voor geven'

Driessen: 'Als je Gimenez nu ziet, zou ik er nog geen vijf miljoen voor geven'

9 februari - 18:15
113

Valentijn Driessen doet een aantal dagen na zijn opvallende uitspraken over Jordan Henderson opnieuw een opmerkelijke aanname. De chef voetbal van De Telegraaf denkt dat Feyenoord op dit moment niet meer dan vijf miljoen euro hoort te krijgen voor Santiago Gimenez.

Eerder deze week kwam naar buiten dat Feyenoord afgelopen januari aanbiedingen heeft binnengekregen voor Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Dávid Hancko en Gimenez. De Rotterdammers konden veel geld vangen voor laatstgenoemde. "Maar hij is toch geen vijftig miljoen euro waard", zegt Driessen in een video-item van De Telegraaf. "Dan zou ik het direct gedaan hebben."

"Het is de waarde waar ze hem voor denken te verkopen. Als je hem nu ziet, zou ik er nog geen vijf miljoen euro voor geven", gaat de journalist verder. Hancko stond er goed op bij Paris Saint-Germain. "Dat zou meer een paniekaankoop zijn geweest, twee dagen voor het sluiten van de markt."

Eerder deze week baarde Driessen al opzien met een uitspraak over Henderson. "Dan kan je net zo goed Dirk Proper halen. Die praat ook veel, en die geeft ook alle balletjes over vijf meter in de voeten van zijn medespelers", zei hij onder meer.

Benieuwd hoe data een rol speelt in Europese toptransfers? Check #DoneDeal!