Scorende Paixão kan angstgegner Roma uit Europa knikkeren met volgende treffer

Scorende Paixão kan angstgegner Roma uit Europa knikkeren met volgende treffer

22 februari - 10:00

ADVERTORIAL - Het is donderdag erop of eronder voor Feyenoord: in Rome wordt het tweeluik met AS Roma afgewerkt. De Rotterdammers werden de afgelopen jaren al drie keer in Europa uitgeschakeld door de Giallorossi en rekenen op Igor Paixão. De Braziliaan wist in De Kuip al te scoren en hoopt dat kunstje over te doen. Pak bij bookmaker Unibet hoge odds wanneer de vleugelspeler weer van grote waarde zal zijn!

Volgende grote test voor Paixão

Feyenoord stond afgelopen donderdag al tegenover AS Roma in De Kuip en sleepte een gelijkspel uit het vuur tegen de ploeg van Daniele de Rossi. Romelu Lukaku wist met het hoofd de gelijkmaker te verzorgen, maar in de blessuretijd van de eerste helft deed Paixão voor hoe het moest: de Braziliaan stond volledig vrij en knikte knap binnen.

Paixão is dit seizoen betrokken bij zeven goals in de Eredivisie en kan zijn moyenne in de Europa League hoog houden bij een volgende treffer tegen Roma. Stoot Feyenoord door in het tweede toernooi van Europa en scoort de Braziliaan? Dan pak je 9.50 keer je inleg bij Unibet! De Italianen zijn in eigen huis zeker niet onfeilbaar en dat is terug te zien in de cijfers: in de laatste vijf thuiswedstrijden kreeg Roma vijf tegentreffers.

Na drie keer te zijn uitgeschakeld door Roma in Europa, lijkt dit dé kans voor Feyenoord om toe te slaan. Paixão wist in 2023 ook al te scoren tegen Roma in de kwartfinale van de Europa League en weet wat hem te doen staat. De Giallorossi staan nu al 22 punten achter koploper Internazionale in Italië en zijn dit seizoen bezig aan een wisselvallige reeks. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.