Perez schat PSV-kansen in: 'Hij is zo verschrikkelijk slecht, kan er niets van'

Perez schat PSV-kansen in: 'Hij is zo verschrikkelijk slecht, kan er niets van'

27 februari - 07:26
45

Kenneth Perez heeft geen hoge pet op van Borussia Dortmund-verdediger Marius Wolf. De ESPN-analist ziet PSV over twee weken als favoriet om de kwartfinales van de Champions League te bereiken.

PSV en Dortmund speelden vorige week met 1-1 gelijk in Eindhoven. Op 13 maart komen beide ploegen in actie in het Signal Iduna Park. "Ik zou lichtelijk teleurgesteld zijn als PSV niet doorgaat", stelt Perez bij Voetbalpraat. "Toen ik die speler met die staart zag invallen, Marius Wolf, dacht ik: hier mag je nooit van je leven van verliezen. Hij is zo verschrikkelijk slecht."

Wolf loste na 68 minuten Jadon Sancho af in het Phillips Stadion. "Ik heb ooit een grappig verhaal over hem gelezen", vertelt Perez. "Er zijn ooit drie spelers gevolgd vanuit de jeugd. Wolf is per toeval doorgestroomd. Hij kan er werkelijk waar helemaal niets van. Hij viel 3,5 jaar geleden ook in tijdens een Champions League-wedstrijd tegen Ajax."

Perez refereert aan het boek Der große Traum. Daarin tekent schrijver Ronald Reng op hoe Wolf voornamelijk door de juiste connecties bij Dortmund terechtkomt.