Ajax ontvangt open sollicitatie: 'Volgend seizoen een jaartje, waarom niet?'

Ajax ontvangt open sollicitatie: 'Volgend seizoen een jaartje, waarom niet?'

5 maart - 08:10 Laatste update: 09:38
181

Anwar El Ghazi heeft nog maar eens benadrukt dat hij graag weer bij Ajax zou willen spelen. De buitenspeler, die na zijn geschil met Mainz 05 voorlopig zonder club zit, blikt in gesprek met Ajax Showtime vooruit op het Conference League-duel tussen de Amsterdammers en Aston Villa. 

"Je weet het nooit... Wie weet", begint de 28-jarige El Ghazi. "Ik heb aangegeven dat ik heel graag bij Ajax wil spelen." In januari werd nog het beeld geschetst dat El Ghazi zelfs gratis voor de Amsterdammers wilde spelen. Die verhalen wuift hij resoluut weg. "Ik kan niet eens spelen tot 1 juli (vanwege de rechtszaak met FSV Mainz 05, red.). 

"Maar eventueel volgend seizoen een jaartje, waarom niet?" vervolgt El Ghazi, die aangeeft met zijn ervaring en kwaliteit een versterking denkt te zijn voor Ajax. "Zeker voor de fase waarin de club nu zit. Dus ja, wie weet? Ik zou het zelf zeker zien zitten."

Ook Aston Villa, de tegenstander van Ajax in de achtste finales van de Conference League, mag 'altijd bellen'. "Misschien in de toekomst. Voor deze clubs sta ik altijd open. Ze blijven altijd in mijn hart en een functie binnen de club zou ik altijd leuk vinden. Als ik kan helpen, sta ik daar zeker voor open."