'Inter denkt aan afscheid na racismerel, De Ligt-concurrent gespot als opvolger'

'Inter denkt aan afscheid na racismerel, De Ligt-concurrent gespot als opvolger'

22 maart - 16:24
23

Internazionale twijfelt over de toekomst van Francesco Acerbi bij de club. I Nerazzurri gaan de verdediger mogelijk verkopen na het vermeende racisme-incident. De namen van mogelijke opvolgers liggen al klaar.

Acerbi werd onlangs uit de Italiaanse selectie gezet. De verdediger zou zich schuldig hebben gemaakt aan racistische uitlatingen richting Juan Jesus, verdediger van Napoli. Zijn club Inter heeft na het incident twijfels over de toekomst van Acerbi bij de club, meldt la Gazzetta dello Sport. Als de verdediger schuldig wordt bevonden na het lopende onderzoek, zal Inter ervoor kiezen de Italiaan te verkopen.

De gedroomde opvolger van Acerbi is in dat geval Kim Min-jae van Bayern München. Inter houdt de situatie van de verdediger in de gaten, klinkt het. Hoewel Bayern de Zuid-Koreaan liever niet verkoopt, zou een huurperiode uitkomst kunnen bieden. De relatie tussen beide clubs is immers uitstekend. De Italianen namen eerder al Benjamin Pavard en Yann Sommer over van de Duitse recordkampioen.

Een ander doelwit is AS Roma-verdediger Chris Smalling. Inter gelooft dat de Engelsman goed in de driemansdefensie past. Ook Konstantinos Mavropanos (West Ham United) wordt genoemd. Hij stond eerder al op de radar van de club en wordt nog altijd intensief gevolgd.