De Cler geeft advies: 'Voor hem en Feyenoord nog geen tijd om te cashen'

De Cler geeft advies: 'Voor hem en Feyenoord nog geen tijd om te cashen'

22 maart - 18:15
43

Feyenoord en Justin Bijlow doen er goed aan om elkaar ook na dit seizoen trouw te blijven, denkt Tim de Cler. De voormalig verdediger, die tussen 2007 en 2011 in Rotterdam-Zuid speelde, stelt in #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur, dat het voor Feyenoord moeilijk wordt om komende zomer te cashen voor de doelman.

De kans is groot dat Feyenoord een drukke transferzomer voor de kiezen krijgt. Verschillende spelers lijken bezig aan hun laatste maanden in De Kuip. De Cler is van mening dat Bijlow moet blijven. "Hij heeft net een nieuw contract getekend en Wellenreuther doet het heel goed", zegt hij. "Het kan zo zijn dat er voor Wellenreuther belangstelling komt. Eén van de twee moet je sowieso houden."

"Voor Bijlow is het sowieso beter om bij Feyenoord te blijven, voor Feyenoord in principe ook", benadrukt De Cler. "Het is wel zo dat hij te vaak geblesseerd is geweest. Stel dat Wellenreuther gaat, dan heb je een hele goede tweede keeper nodig." De oud-verdediger legt uit dat Bijlow mede door zijn blessureleed beter kan blijven. "Voor hem en Feyenoord is het nog geen tijd om te cashen. Clubs zullen nu niet de hoofdprijs betalen."

Bekijk hieronder de hele aflevering van #DoneDeal!