Feyenoord-fans pakken oud-prof aan na tweet over Wieffer: 'Toetsenbordhelden'

Feyenoord-fans pakken oud-prof aan na tweet over Wieffer: 'Toetsenbordhelden'

23 maart - 22:30 Laatste update: 23:35
131

Willie Overtoom heeft zich op X de woede van enkele Feyenoord-fans op de hals gehaald. De oud-prof van onder meer Heracles Almelo en AZ deelde op dat platform zijn kritische menging over Mats Wieffer, die bij Oranje in de wedstrijd tegen Schotland (4-0) geen sterke indruk maakte. 

'Wieffer, een prima speler voor en bij Feyenoord, maar ik zie (nog) niet wat iedereen in hem ziet. Moet de juiste keuze gaan maken want bij een grote club gaat hij denk ik niet veel spelen', slingerde Overtoom vrijdag online. De oud-speler deelt wel vaker zijn voetbalgerelateerde mening op X, maar kreeg nu te maken met flink wat kritiek van mensen die het niet met hem eens zijn. 

'Als je mijn comment leest dan zie je dat ik zeg dat Wieffer bij Feyenoord prima speelt maar ik het niet zie, niet mijn type speler is in alle wedstrijden die ik gezien heb. Jullie zijn zo gevoelig. Denken ook dat ik dit zeg na één wedstrijd. Zo denken jullie, ik niet', verdedigde Overtoom zijn standpunt in eerste instantie nog fel.

Toch lijkt het commentaar hem niet echt te deren. 'Het mooie van voetbal is dat je het niet eens hoeft te zijn en ieder een eigen mening kan en moet hebben. Zoveel gefrustreerde toetsenbord helden, genieten. Fijn weekend', besloot hij discussie.