'Transfergeweld op komst bij PSV: naam Flamingo valt, drie buitenspelers in beeld'

'Transfergeweld op komst bij PSV: naam Flamingo valt, drie buitenspelers in beeld'

30 maart - 09:07 Laatste update: 09:35
117

Volgens het Eindhovens Dagblad zou PSV een drukke transferzomer tegemoet kunnen gaan. De Eindhovenaren willen bij een heel goed bod afscheid nemen van Jordan Teze en Olivier Boscagli en Ryan Flamingo komt dan mogelijk in beeld als vervanger.

Het dagblad schetst per linie de mogelijke transferplannen van PSV. Zo hoopt de club op het aanblijven van Walter Benítez. De 31-jarige doelman heeft nog een contract tot de zomer van 2025 en PSV wil hem zeker niet voor een habbekrats weg laten gaan. Niek Schiks zou als doelman toe zijn aan een uitleenbeurt, Joël Drommel wil graag weg en over de toekomst van Boy Waterman is nog niets bekend.

In de defensie wil PSV dus graag door met Jordan Teze, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Bij de eerste twee willen de Eindhovenaren toch overgaan tot verkoop, als er een heel mooi bod binnenkomt. Mocht dit het geval zijn, dan komt Ryan Flamingo (FC Utrecht) in beeld als vervanger. Het ligt voor de hand dat PSV zijn situatie nog eens bekijkt, aangezien hij eerder al in beeld was en ook als middenvelder uit de voeten kan.

Wat betreft de aanval heeft PSV drie opties voor een versterking. Couhaib Driouech wordt nog steeds genoemd voor de rechterkant, maar ook de naam van Osame Sahraoui (sc Heerenveen) valt. Die twee zouden samen met ‘een onbekende naam’ een optie zijn voor de rechterkant bij PSV. Deze positie is onderwerp van gesprek, omdat Johan Bakayoko waarschijnlijk zal vertrekken.

Bekijk #DoneDeal over de situatie van Ajax, Ihattaren en meer hieronder, of beluister de aflevering op Spotify!