Perez ziet comeback bij Ajax: 'Als je ziet waar hij vandaan komt....'

Perez ziet comeback bij Ajax: 'Als je ziet waar hij vandaan komt....'

1 april - 07:37
24

Kenneth Perez zag Ajax-speler Anton Gaaei een redelijke indruk maken tijdens zijn invalbeurt tegen PEC Zwolle (1-3). De analist heeft zich regelmatig kritisch uitgelaten over de vleugelverdediger, maar hij ziet een wederopstanding bij Gaaei.

"Niet alles was goed, maar als je ziet waar hij vandaan komt...", vertelt Perez bij het ESPN-programma Dit was het Weekend. Volgens de analist lijkt Gaaei 'weer een beetje op te krabbelen'. "Misschien moet iedereen zijn Instagram verwijderen als ze in een dip zitten, want het begint ergens op te lijken. Hij speelde de bal naar de goede kleur, was actief en hij deed geen gekke dingen. Hij was ook heel blij met zijn assist en dat gun je hem wel."

In het verleden heeft Perez harde kritiek geuit op het spel van Gaaei. De oud-voetballer vroeg zich bijvoorbeeld hardop af of de vleugelverdediger wel over genoeg kwaliteiten beschikt om bij Ajax te spelen. "Hij krijgt wat speeltijd, maar ik vraag mij sterk af of hij goed genoeg is voor Ajax. Dat heb ik vanaf het begin gezegd, en daar was veel verontwaardiging over", vertelde Perez eerder.

Gaaei werd dit seizoen in de wedstrijden tegen Feyenoord (0-4) en AZ (2-0) al na een halfuur gewisseld en dit zorgde voor veel kritiek op de Deen. De vleugelverdediger besloot na het verloren uitduel met AZ om zijn berichten op Instagram te verwijderen, omdat hij niet alle reacties wilde zien.