Slecht draaiend Excelsior moet vrezen voor tegenreactie van getergd PSV

Slecht draaiend Excelsior moet vrezen voor tegenreactie van getergd PSV

2 april - 13:00

ADVERTORIAL - PSV verloor het afgelopen weekend voor het eerst in het seizoen op bezoek bij NEC en likt de wonden. Het ongeslagen seizoen is niet langer een doel in Eindhoven en de club zal zich willen revancheren tegen laagvlieger Excelsior. Bookmaker Unibet bereidt zich voor op een doelpuntrijk duel in Rotterdam!

Kansen niet afgemaakt in Nijmegen

Maar liefst 27 schoten, waarvan zes op doel: PSV slaagde er zaterdag niet in om vaak genoeg gevaarlijk te zijn voor het doel van de Nijmegenaren. De thuisploeg had echter aan vier schoten op doel genoeg om drie keer te scoren. De ploeg van Peter Bosz zal vooral lering trekken uit het feit dat kansen simpelweg beter moeten worden benut. De gemiste strafschop van Luuk de Jong, aan de andere kant een primeur voor Jasper Cillessen, droeg daar ook niet aan bij.

PSV zal na de nederlaag bij NEC uit de startblokken schieten tegen Excelsior, dat bezig is aan een mindere reeks: in de afgelopen vijf wedstrijden pakte de nummer zestien slechts één punt. De Rotterdammers strijden om lijfsbehoud, maar treffen de koploper op een slecht moment en moeten hopen dat de kansen van de tegenstander er niet snel invliegen. PSV won in januari al met 3-1 van Excelsior en wist vorig seizoen zelfs met 4-0 en 1-6 te winnen. 

De odds

Excelsior kreeg dit seizoen al zestig tegentreffers te verwerken en PSV wist al 82 keer te scoren. Vallen er vijf of meer treffers in het duel? Dan pak je bij Unibet een odd van 2.35! PSV zal ook op verdedigend vlak scherper willen zijn: houden de Eindhovenaren de nul? Dan verdubbel je ruim je inleg met de odd van 2.06!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.