Feyenoord maakt EK-absentie officieel met bericht: 'Enorm drama voor hem'

Feyenoord maakt EK-absentie officieel met bericht: 'Enorm drama voor hem'

3 april - 18:25
21

Feyenoord heeft nu ook bevestigd dat Quilindschy Hartman niet actief zal zijn op het EK met Oranje. Afgelopen weekend liep de linksback een zware knieblessure op, waardoor hij voorlopig uit de roulatie zal zijn.

Zondag sloeg het noodlot tegen FC Utrecht toe voor Hartman. Op dezelfde dag maakte Feyenoord bekend dat het einde seizoen was voor de linkspoot. De club bevestigde niet dat Hartman het EK van komende zomer ook kan vergeten, al werd dat nieuws later wel door verschillende media gemeld. Nu brengt ook Feyenoord naar buiten dat het Europese eindtoernooi te vroeg zal komen voor de verdediger.

Wedden

Meer odds

In een voorbeschouwend artikel richting het uitduel bij FC Volendam, schrijft Feyenoord nu dat Hartman 'in elk geval de rest van dit seizoen en het EK mist'. "In de eerste plaats een enorm drama voor hemzelf. Uiteraard zullen we hem de komende tijd als club ondersteunen waar mogelijk", zegt trainer Arne Slot in gesprek met de clubkanalen.

Naar verluidt komt ook het begin van het volgende seizoen in gevaar voor Hartman, die als jeugdspeler al met meerdere zware knieblessures te maken kreeg.