De Telegraaf gaat in op Liverpool-bezoek Geertruida: Feyenoorder op Engelse radar

De Telegraaf gaat in op Liverpool-bezoek Geertruida: Feyenoorder op Engelse radar

29 april - 06:55
205

Het bezoekje van Lutsharel Geertruida aan het Premier League-duel van Liverpool bij West Ham United komt niet uit de lucht vallen. De 23-jarige verdediger van Feyenoord staat op de radar van de Engelse topclub, meldt De Telegraaf.

'De vice-aanvoerder van Feyenoord is klaar voor een transfer en zou dolgraag met Arne Slot mee willen naar Liverpool', onthult de ochtendkrant. 'De club van Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch zou Geertruida al geruime tijd op de radar hebben, omdat hij behalve in de Champions League met Feyenoord ook in het Nederlands elftal een sterke indruk heeft gemaakt dit seizoen.'

Geertruida genoot vorig seizoen al serieuze interesse van RB Leipzig, maar een transfer naar Duitsland ter waarde van dertig miljoen euro ging niet door. Voor Liverpool zal dat bedrag niet onoverkomenlijk zijn deze zomer. Feyenoord gaat uit van een transfer van de veelzijdige mandekker, die zelf dus ook de grote wens heeft om een stap te maken. Bovendien loopt zijn contract nog maar één jaar door. Een transfervrij vertrek is voor de Rotterdammers ondenkbaar.

David Hancko vertelde onlangs dat hij als kind helemaal gek was van Liverpool, maar volgens De Telegraaf geniet hij juist vanuit Italië veel interesse.