BBC meldt grote schoonmaak bij Man United: 'Bereid bijna iedereen te verkopen'

BBC meldt grote schoonmaak bij Man United: 'Bereid bijna iedereen te verkopen'

30 april - 15:55
79

Manchester United is van plan een bezem door de selectie te halen. Volgens de BBC wil de club van manager Erik ten Hag een groot deel van de selectie verkopen.

De nieuwe eigenaar van Manchester United, Sir Jim Ratcliffe, wil de club weer op topniveau brengen. Daarom is hij van plan om grote aanpassingen door te voeren. Veel nieuwe spelers zullen hierom komen en veel zullen dus ook moeten vertrekken. Manchester United zal luisteren naar aanbiedingen voor vrijwel alle spelers.

Wedden

Meer odds

Marcus Rashford is ook één van de spelers die weg zou mogen, aldus de BBC. Maar The Red Devils zouden het ook niet erg vinden als hij toch blijft. Manchester United hoopt dat de Engelsman zijn oude vorm herpakt, waarmee hij vorig seizoen tot dertig doelpunten kwam. Kobbie Mainoo, Rasmus Højlund en Alejandro Garnacho zijn in ieder geval niet te koop. André Onana, Diogo Dalot en Bruno Fernandes mogen alleen vertrekken bij gigantische aanbiedingen. Alle andere spelers staan op de transferlijst.

Manager Erik ten Hag heeft naar verluidt snel een gesprek met de nieuwe technisch directeur Jason Wilcox over de plannen van Manchester United. De club heeft hoge ambities, maar de financiële mogelijkheden zijn niet oneindig. De BBC acht het mogelijk dat Man United na volgend seizoen pas haar kracht weer laat zien.

Manchester United bezet momenteel de zesde plaats in de Premier League. Ten Hag en co hebben een achterstand van zes punten op nummer vijf Tottenham Hotspur. Laatstgenoemde gaat met deze stand de Europa League in. Manchester United kan zich direct plaatsen voor dat toernooi, als het de FA Cup-finale tegen Manchester City wint.