Vermoedelijke opstelling Feyenoord: uitblinkers van duel met Go Ahead weer reserve

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: uitblinkers van duel met Go Ahead weer reserve

5 mei - 10:00 Laatste update: 10:11
15

Arne Slot lijkt tegen PEC Zwolle weer te gaan schuiven in de voorhoede van Feyenoord. De trainer ruimt naar alle waarschijnlijkheid een plekje in voor de weer fitte Igor Paixão. Antoni Milambo lijkt net als Luka Ivanusec en Ayase Ueda weer op de bank plaats te moeten nemen.

Justin Bijlow wordt wederom onder de lat verwacht bij Feyenoord. De sluitpost lijkt met het oog op het EK de voorkeur te krijgen boven Timon Wellenreuther. De achterhoede blijft onveranderd ten opzichte van het duel met Go Ahead Eagles. Het centrale duo wordt gevormd door Gernot Trauner en Thomas Beelen, zij worden geflankeerd door Lutsharel Geertruida en David Hancko. Bart Nieuwkoop moet op de bank plaatsnemen.

Op het middenveld vindt er een verschuiving plaats. Calvin Stengs wordt terug in de basis verwacht op tien. Achter hem spelen Quinten Timber en Ramiz Zerrouki. Dat betekent dat Milambo weer op de bank plaats moet nemen. De geblesseerde Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie.

In de voorhoede start Slot hoogstwaarschijnlijk met drie vertrouwde namen. Santiago Gimenez is weer fit genoeg om in de punt te starten. De Mexicaanse spits wordt geflankeerd door Yankuba Minteh en de weer blessurevrije Paixão. Dat betekent dat Luka Ivanusec en Ayase Ueda, die tegen Go Ahead nog uitblonken, weet reserve staan.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Beelen, Trauner, Hancko; Zerrouki, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.