Arsenal-ster: Daarom kan ik niet zeggen dat mijn toekomst afhangt van Wenger

Arsenal-ster: "Daarom kan ik niet zeggen dat mijn toekomst afhangt van Wenger"

12-03-2017 12:43
1

Mesut Özil laat zijn toekomst niet afhangen van de beslissing van Arsène Wenger. De manager ligt onder druk bij Arsenal. Özil heeft een contract tot 2018 bij Arsenal en kan dus gaan beslissen over zijn toekomst.

"Alles ligt nog open. We hebben gesprekken gevoerd met Arsenal. Momenteel focus ik mij op de rest van het seizoen", zegt Özil in een interview met BILD. Het is nog maar de vraag hoe lang Wenger aan het roer staat in Londen. "Wenger was destijds (in 2013, red.) één van mijn redenen om naar Arsenal te gaan. Maar ik weet dat dingen soms heel snel kunnen gaan in het voetbal. Je kan nooit iets plannen. Daarom kan ik niet zeggen dat mijn toekomst afhangt van Wenger."

Özil maakt een wisselvallig seizoen door in Londen. De laatste maanden krijgt hij ladingen kritiek te verwerken. "Kritiek krijg ik al mijn hele carrière. Bij Werder Bremen, bij Real Madrid, bij het nationale elftal en nu ook bij Arsenal. Natuurlijk is het niet fijn, maar ik kan het tegenwoordig beter hebben. Ik probeer het te laten gaan. Ik ben immers een wereldkampioen en dat zal ik altijd blijven."