'Helaas voor Atlético zijn er meer clubs, er moeten hoge bedragen geboden worden'

'Helaas voor Atlético zijn er meer clubs, er moeten hoge bedragen geboden worden'

05-05-2017 08:52
4

Atlético Madrid maakt serieus werk van Alexandre Lacazette, maar er zijn meer kapers op de kust. Dat bevestigt Jean-Michel Aulas, president van Olympique Lyon, de Europa League-tegenstander van Ajax.

L'Équipe claimde dat er contact is geweest tussen beide clubs en het management van de spits. Lacazette zou zo'n zestig miljoen euro moeten opleveren. "We praten al twee jaar met Atlético Madrid over hem, dit is dus niet helemaal nieuw", stelt Aulas tegenover RMC Sport. Hij geeft toe dat de interesse concreet is. "We hebben nu inderdaad weer gesproken en daar ga ik het vrijdag met Alexandre over hebben, op zijn eigen verzoek en dat van zijn zaakwaarnemers."

Hoewel Atlético de beste papieren lijkt te hebben is er volgens Aulas niets zeker. Arsenal deed vorig jaar nog een bod van 35 miljoen en is ook nu nog in de race. "Helaas voor Atlético zijn er meer clubs die Alex in het vizier hebben. En misschien wil hij wel bij ons blijven. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om hem te behouden. Er moeten wel heel hoge bedragen geboden worden om het tot een transfer te laten komen."

Lacazette is de absolute sterspeler van Olympique Lyon. Hij scoorde dit seizoen liefst 24 keer in 27 competitiewedstrijden. Bovendien was de aanvaller in Europa vier keer trefzeker in zeven duels. Donderdag tegen Ajax kwam de tienvoudig Frans international als invaller in het veld.