'Ramos praat met Real Madrid-leiding en noemt naam van Ajacied Sánchez'

'Ramos praat met Real Madrid-leiding en noemt naam van Ajacied Sánchez'

28-06-2017 08:51
52

Sergio Ramos pleit voor meer jonge talenten in de verdediging van Real Madrid. In dat kader heeft de Spaanse prijzenpakker liever een speler als Davinson Sánchez (Ajax) dan Leonardo Bonucci (Juventus).

Dat heeft Ramos deze week volgens boulevardkrant Diario Gol laten weten aan Florentino Perez. De voorzitter van Real neemt over enkele dagen afscheid van Pepe, die transfervrij de deur uitloopt. Eén van de kandidaten om de ervaren Portugees te vervangen is Bonucci.

Ramos ziet dat echter niet zitten. Hij vindt de dertigjarige verdediger van Juventus te oud en zou er bij Perez op hebben aangedrongen om meer oog te hebben voor jonge verdedigers. Met Raphaël Varane, Nacho Fernandez en de verhuurde Jesus Vallejo heeft Real Madrid bovendien al jonge alternatieven achter de hand, vindt Ramos.

Indien Perez tóch de de transfermarkt op wil, heeft Ramos volgens Diario Gol wel een tip. De komst van Sánchez, die een indrukwekkend debuutseizoen achter de rug heeft bij Ajax, is volgens hem veel logischer dan de komst van Bonucci. Het is geen geheim dat Sánchez ook in de belangstelling staat van FC Barcelona.