Ajax gaat de transfermarkt op: Vooral verdedigend mag er nog wat bij

Ajax gaat de transfermarkt op: "Vooral verdedigend mag er nog wat bij"

03-08-2017 07:05
85

Ajax-trainer Marcel Keizer denkt niet dat een van zijn spelers nog vertrekt en hoopt dat de Amsterdammers zich nog kunnen versterken op de transfermarkt. Dit vertelde hij woensdagavond na de Champions League-uitschakeling tegen OGC Nice.

"We hebben nog een smalle groep. Vooral verdedigend mag er nog wat bij", wordt Keizer geciteerd door De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Ajax nam onlangs afscheid van verdedigers Kenny Tete (Olympique Lyon) en Jaïro Riedewald (Crystal Palace). Met Klaas-Jan Huntelaar, Benjamin van Leer en Kostas Lamprou hebben de Amsterdammers daar vooralsnog alleen een spits en twee keepers voor teruggehaald. De Amsterdammers zijn bovendien op zoek naar een buitenspeler, maar grepen naast de Braziliaan Richarlison.

Keizer verwacht wel dat hij zijn huidige selectie bij elkaar kan houden. "Nee, ik denk niet dat er nog spelers weggaan. Zij willen zich bij Ajax verder ontwikkelen." Aanvoerder Joël Veltman verlengde onlangs zijn contract en bovendien is er momenteel geen concrete interesse voor één van de Ajacieden.