Bookmaker pakt uit: verhoogde odd voor zeges van Ajax, Feyenoord en PSV

Bookmaker pakt uit: verhoogde odd voor zeges van Ajax, Feyenoord en PSV

14-10-2017 13:00

De interlandperiode zit erop en de Eredivisie gaat weer van start. Ook Feyenoord, PSV en Ajax komen dus weer in actie en de titelkandidaten hebben allemaal een eenvoudige wedstrijd voor de boeg. Desondanks heeft de bookmaker een fraaie odd.

Speel mee: Feyenoord, PSV en Ajax winnen voor 3,00 keer je inzet! KLIK HIER!

Wedden

Meer odds

Ajax krijgt bezoek van Sparta. De Amsterdammers wonnen zestien van de laatste achttien thuiswedstrijden in de Eredivisie en trokken in acht van de laatste negen onderlinge duels met de Rotterdammers aan het langste eind. De ploeg van coach Marcel Keizer tankte voor de interlandperiode vertrouwen door sc Heerenveen met 0-4 te verslaan.

Ook Feyenoord is op eigen veld ijzersterk en daar lijkt PEC Zwolle geen verandering in te gaan brengen. De equipe van Giovanni van Bronckhorst pakte de volle buit in dertien van de laatste veertien thuisduels. Feyenoord, dat Nicolai Jörgensen ziet terugkeren, ging in zeventien ontmoetingen in De Kuip slechts één keer onderuit tegen PEC, in 1987.

PSV verdedigt zijn koppositie op bezoek bij VVV-Venlo, dat in 1976 voor het laatst voor een stunt zorgde tegen de Eindhovenaren. De ploeg van coach Phillip Cocu won bovendien zes van de laatste zeven wedstrijden. Dat het met de vorm van PSV wel goed zit ondervond ook FC Utrecht al voor de interlandbreak (1-7).

Als de traditionele top drie zoals verwacht dit weekend zijn wedstrijden wint, dan krijg je bij bookmaker Mr. Green in plaats van 2.18 liefst 3,00 keer je inzet terug! Dat geldt zowel voor bestaande als nieuwe gebruikers.

Speel mee: Feyenoord, PSV en Ajax winnen voor 3,00 keer je inzet! KLIK HIER!