'VVV-uitblinker Unnerstall kan naar vier Eredivisie-subtoppers'

'VVV-uitblinker Unnerstall kan naar vier Eredivisie-subtoppers'

26-03-2018 19:24
68

Lars Unnerstall staat in de belangstelling van een aantal subtoppers uit de Eredivisie. De doelman van VVV-Venlo heeft indruk gemaakt en lijkt na één seizoen in Limburg al hogerop te kunnen.

AZ, Vitesse, sc Heerenveen en FC Utrecht hebben zich volgens Voetbal International allemaal gemeld bij de zaakwaarnemer van de 27-jarige Unnerstall, die komende zomer transfervrij is. Unnerstall koos bewust voor een eenjarig contract bij VVV, omdat hij de Limburgse club wil gebruiken als springplank naar een grotere club. Dat lijkt te gaan lukken, gezien de interesse van een aantal Eredivisie-subtoppers.

AZ, Vitesse, Heerenveen en Utrecht hebben concurrentie, want naar verluidt zijn er ook buitenlandse clubs die interesse in Unnerstall hebben. Om welke clubs het gaat, is niet bekend.

De kans lijkt klein dat VVV erin slaagt om Unnerstall langer te behouden. Toch heeft de club goede hoop. Unnerstall ontving een aanbieding van VVV, die hij niet direct opzij heeft geschoven, meldt VI. VVV hoopt dat Unnerstall wil blijven omdat hij het goed naar zijn zin heeft in Limburg.